Novinka, bavlněné povlečení Den v Paříži, noc v Londýně

Hravost nejen do dětského pokoje: sáhněte po 3D povlečení

Za 3D nemusíte do kina. Třetí dimenze povlečení vás bude bavit ve dne v noci

Poprvé jste se s ní nejspíš setkali v hodinách matematiky, z animovaných filmů a počítačových her na vás dnes vyskakuje zcela běžně. Třetí dimenze na obrazovce působí občas až děsivě realistickým dojmem, od 3D povlečení se ale žádných děsů nedočkáte. Naopak. Mikrovlákno se výborně udržuje, neztrácí tvar a je velmi příjemné na dotek. Co víc, pestrobarevné obrazce zůstávají díky digitálnímu tisku skutečně pestrobarevnými klidně celá léta. Takové malé kino u vás v ložnici. Jen pozor na popkorn pod peřinou :-) 

3D povlečení pro kluky? Kdepak, baví i holky 

Modrá je dobrá. A když se spolu s modrou objeví na povlečení pro děti také Nemo a Dory nebo populární kosatka, je o úspěch postaráno. Ne nadarmo patří náš mořský svět k bestsellerům v nabídce. Komu by se nelíbilo ležet celoročně u moře? Doslova. Takový jako u nás nikde jinde nekoupíte, mořský svět je náš vlastní nápad i návrh. 

3D povlečení s motivy mořského světa baví děti v každém věku

Návštěva ptačí říše: 3D povlečení pro děti i dospělé

Nabídce 3D oblečení většinou vévodí zvířecí vzory. Není se moc čemu divit. Abstraktní vzory v trojdimenzionálním provedení sice vypadají zajímavě, ale copak se mohou měřit s realistickým vyobrazením zvířecích kamarádů? 

Z mořského světa se můžete zvolna přesunout na souš. (Opravdu zvolna, protože plameňáky si snad každý z nás nejčastěji představí zabořené po kotníky ve vodě.) Máte tyhle dlouhonožce červánkového zbarvení v oblibě? Klidně vám mohou dělat společnost v ložnici. Na našem povlečení s plameňákynavíc s trochou fantazie objevíte obrys srdce. 

3D povlečení s plameňáky navodí svěží, typicky letní náladu.

U srdečních záležitostí se ještě nějakou chvíli zdržíme. Labutě, jak známo, tvoří pár celý život. Co jiného by tedy měl zdobit manželské lože, než pár těchto vznešených opeřenců? 

Jezero, romantické barvy a pár labutí. Na tomto povlečení 3D efekt obzvlášť dobře vyniká. 

A přichází poslední zastávka v ptačí říši: 3D povlečení s pávem. Pro někoho je páv ztělesněním pýchy, pro nás symbol krásy a elegance. Modrá barva, počínaje odstíny tyrkysové až po nejtmavší modrou, patří na 3D povlečení mezi nejoblíbenější. Dodává potisku jakousi tajemnou hloubku. Uznejte sami - neláká vás modrá tajemná krajina za pávem k odpočinku?

 Páv je výjimečné stvoření. O umístění na 3D povlečení si přímo říká.


Motivy a vzory pro každého 

Nezhlédli jste se pod hladinou ani mezi ušlechtilým ptactvem? Navštivte naši nabídku 3D povlečení a jistě najdete svého favorita. K mání jsou vedle ryb a ptáků třeba i tygři, zebry, oblíbenkyně panda, květinové vzory… zkrátka spousta možností, z kterých si vyberete.

A co je vůbec nejlepší? Nemusíte se bát, že vás pořízení nového ložního prádla bude stát majlant. V přehledu najdete vesměs jen levné 3D povlečení. A přesto kvalitní ;-) 

Pro všechny milovníky hudby

"); ttq.page(); }(window, document, 'ttq');