POVLEČEMEVŠE.CZ
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Novinky
21.03.2020
Jak se správně starat o roušku
O roušku je potřeba se správně starat. Jedině tak Vás totiž plně chrání.Jak na to? Před nandáním či sundáním roušky si vždy umyjte ruce. Nesahejte na ... číst celé
13.03.2020
Zelený čaj - skvělý pomocník na imunitu
Chcete posílit imunitu v tomto období? Zkuste pravý zelený čaj. Víte, že oblíbený zejména na východě, kde je součástí každodenní stravy a jeho hist... číst celé
07.03.2020
Není bavlna jako bavlna?
Bavlna je v současné době jednou z nejrozšířenějších textilních surovin. Její produkce přesahuje 25 miliónů tun ročně a plocha, na které se pěstuje ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

PROŠÍVANÝ POLŠTÁŘ Premium 70 X 90 CM

Polštář s výplní z dutého vlákna poskytuje mimořádné pohodlí všem milovníkům kvalitního a zdravého spánku. 

Prošití zajišťuje proti posunutí a slehnutí výplně. Povrch polštáře je velmi jemný a prodyšný díky úpravě Mikrofáze.

Vhodný pro alergiky a astmatiky.

Rozměr polštáře:  70 x 90 cm

Hmotnost polštáře:  1300 g

Materiál výplně:  100% polyester

Povrchový materiál:  100% mikrovlákno

Pro zachování kvality vašeho polštáře doporučujeme prát  při maximální teplotě 60°C

 

  

Prostěradla

Dáváte přdednost klasickému bavlněnému prostěradlu, elastickému hladkému žerzejovému úpletu, nebo klasice froté? V zimě jistě oceníte příjemnou hřejivost mikroplyšových prostěradel

Vyberte si ze široké nabídky barev, které jinde nenajdete, z materiálů, který Vám bude vyhovovat.

Hledáte kvalitu nebo dostupnou cenu u nás najdete obojí

 

Bavlněná prostěradla - plachty

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

                             

POVLECEMEVSE.CZ | VYBERTE SI KVALITNÍ POVLEČENÍ LEVNĚ | © 2019  PARTNER WEBU: CHANAR.CZ | VELKOOBCHOD S BYTOVÝM TEXTILEM   

Buďte s námi v kontaktu

Už to máte doma ? 

Kde nás najdete

Modřická 205 Moravany 66448

 

Kontakty
Logo
www.povlecemevse.cz
8:00 16:00
Povlečemevše.cz | © 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz