POVLEČEMEVŠE.CZ
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Novinky
08.04.2020
Jaro - oblíbené roční období
Slunce už vstává mnohem dříve a později zachází. Svým příjmeným svitem povytáhlo obilí a pole se tak zazelenala.  K jaru patří jako symbolika žlutá a... číst celé
21.03.2020
Jak se správně starat o roušku
O roušku je potřeba se správně starat. Jedině tak Vás totiž plně chrání.Jak na to? Před nandáním či sundáním roušky si vždy umyjte ruce. Nesahejte na ... číst celé
13.03.2020
Zelený čaj - skvělý pomocník na imunitu
Chcete posílit imunitu v tomto období? Zkuste pravý zelený čaj. Víte, že oblíbený zejména na východě, kde je součástí každodenní stravy a jeho hist... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

PROŠÍVANÝ POLŠTÁŘ Premium 70 X 90 CM

Polštář s výplní z dutého vlákna poskytuje mimořádné pohodlí všem milovníkům kvalitního a zdravého spánku. 

Prošití zajišťuje proti posunutí a slehnutí výplně. Povrch polštáře je velmi jemný a prodyšný díky úpravě Mikrofáze.

Vhodný pro alergiky a astmatiky.

Rozměr polštáře:  70 x 90 cm

Hmotnost polštáře:  1300 g

Materiál výplně:  100% polyester

Povrchový materiál:  100% mikrovlákno

Pro zachování kvality vašeho polštáře doporučujeme prát  při maximální teplotě 60°C

 

  

Prostěradla

Dáváte přednost klasickému bavlněnému prostěradlu, elastickému hladkému žerzejovému úpletu, nebo klasice froté? V zimě jistě oceníte příjemnou hřejivost mikroplyšových prostěradel

Vyberte si ze široké nabídky barev, které jinde nenajdete, z materiálů, který Vám bude vyhovovat.

Hledáte kvalitu nebo dostupnou cenu u nás najdete obojí

 

Bavlněná prostěradla - plachty

 

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. obchodní společnosti Top textil s.r.o.

    se sídlem Čermákova 567/18, Starý Lískovec, 625 00 Brno

    identifikační číslo: 07416741

     zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, C 107996, 

    (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • ………....
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
        • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

 

Povlečení levně | bavlněné povlečení a 3d dětské povlečení 

Pro váš kvalitní spánek je každopádně důležitá jak kvalitní postel a matrace tak neméně důležité je také kvalitní a pohodlné povlečení. 

 

Na našem eshopu povlečemevše.cz můžete vybírat z široké nabídky materiálů, ale i líbivých vzorů a různých materiálů povlečení jak pro malé děti, větší děti tak i pro dospělé a to za přijatelné ceny či přímo výprojedové ceny!

Typy povlečení:

Bavlněné povlečení – kvalitní, odolné, měkké a hřejivé, dobře saje vlhkost, lze prát až na 60 °C, vhodné do chladnějších období
Povlečení z mikrovlákna – složení obvykle 90 % mikrovlákno a 10 % viskóza, savé, vyniká dlouhou životností, snadná údržba, v létě chladí a v zimě hřeje
Krepové povlečení – dobře izoluje i saje, praktické, nenáročné na údržbu (není třeba žehlit), vhodný do všech ročních období
Flanelové povlečení – dobře hřeje, vyrobené z 100% bavlny vyšší gramáže a spaciální úpravy, hebké na dotek, vhodné do zimních měsíců
Saténové povlečení – lesklý a hebký materiál luxusního vzhledu, chladivé, obvykle není třeba žehlit, vhodné především do letních měsíců
Jerseyové povlečení – pletenina jemnější než satén, používá se hojně také při výrobě prostěradel, vhodné pro všechna roční období
Lněné povlečení – kvalitní materiál dlouhé životnosti, měkké a chladivé, vhodné do letních měsíců a pro alergiky

Rozměry povlečení:

Povlečení na jednolůžko – vhodné pro starší děti a dospělé, vhodné do klasické i manželské postele, povlak na polštář 70 × 90 cm, přikrývka 140 × 200 cm
Prodloužené povlaky – vhodné pro osoby výšky nad 190 cm, povlak na polštář 70 × 90 cm, přikrývka 140 × 220 cm
Povlečení na dvoulůžko (francouzské povlečení) – vhodné pro 2 osoby, povlak na polštář 70 × 90 cm, přikrývka 200 × 220 cm
Dětské povlečení – ideální rozměr do dětských postýlek, povlak na polštář 45 × 65 cm, přikrývka 95 × 130 cm

Motivy povlečení:

Povlečení pro děti – k dostání řada motivů dětských postaviček a hrdinů, 3D povlečení, materiál nejčastěji bavlna, mikrovlákno a krep
Povlečení pro mladé – povlečení stylových designů pro teenagery, materiály všech typů
Povlečení pro dospělé – bohaté barvy a vzory povlečení všech materiálů, lze vybírat dle interiéru nebo sladit s prostěradlem na matraci do postele.

 

DOPRAVA ZDARMA NAD 1500 KČ     

Při objednávce nad 1500 Kč si neúčtujeme poštovné, dopravu budete mít zcela ZDARMA. Stačí vložit vybrané zboží do nákupního košíku, ve kterém se vše automaticky spočítá.

 

 

PŘIJÍMÁME ONLINE PLATBY

Platba předem zdarma. Č.účtu:2701665397/2010

 

          

Kde nás najdete

 

Povlečemevše.cz | © 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz