POVLEČEMEVŠE.CZ
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Novinky
08.04.2020
Jaro - oblíbené roční období
Slunce už vstává mnohem dříve a později zachází. Svým příjmeným svitem povytáhlo obilí a pole se tak zazelenala.  K jaru patří jako symbolika žlutá a... číst celé
21.03.2020
Jak se správně starat o roušku
O roušku je potřeba se správně starat. Jedině tak Vás totiž plně chrání.Jak na to? Před nandáním či sundáním roušky si vždy umyjte ruce. Nesahejte na ... číst celé
13.03.2020
Zelený čaj - skvělý pomocník na imunitu
Chcete posílit imunitu v tomto období? Zkuste pravý zelený čaj. Víte, že oblíbený zejména na východě, kde je součástí každodenní stravy a jeho hist... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

PROŠÍVANÝ POLŠTÁŘ Premium 70 X 90 CM

Polštář s výplní z dutého vlákna poskytuje mimořádné pohodlí všem milovníkům kvalitního a zdravého spánku. 

Prošití zajišťuje proti posunutí a slehnutí výplně. Povrch polštáře je velmi jemný a prodyšný díky úpravě Mikrofáze.

Vhodný pro alergiky a astmatiky.

Rozměr polštáře:  70 x 90 cm

Hmotnost polštáře:  1300 g

Materiál výplně:  100% polyester

Povrchový materiál:  100% mikrovlákno

Pro zachování kvality vašeho polštáře doporučujeme prát  při maximální teplotě 60°C

 

  

Prostěradla

Dáváte přednost klasickému bavlněnému prostěradlu, elastickému hladkému žerzejovému úpletu, nebo klasice froté? V zimě jistě oceníte příjemnou hřejivost mikroplyšových prostěradel

Vyberte si ze široké nabídky barev, které jinde nenajdete, z materiálů, který Vám bude vyhovovat.

Hledáte kvalitu nebo dostupnou cenu u nás najdete obojí

 

Bavlněná prostěradla - plachty

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

 

Povlečení levně | bavlněné povlečení a 3d dětské povlečení 

Pro váš kvalitní spánek je každopádně důležitá jak kvalitní postel a matrace tak neméně důležité je také kvalitní a pohodlné povlečení. 

 

Na našem eshopu povlečemevše.cz můžete vybírat z široké nabídky materiálů, ale i líbivých vzorů a různých materiálů povlečení jak pro malé děti, větší děti tak i pro dospělé a to za přijatelné ceny či přímo výprojedové ceny!

Typy povlečení:

Bavlněné povlečení – kvalitní, odolné, měkké a hřejivé, dobře saje vlhkost, lze prát až na 60 °C, vhodné do chladnějších období
Povlečení z mikrovlákna – složení obvykle 90 % mikrovlákno a 10 % viskóza, savé, vyniká dlouhou životností, snadná údržba, v létě chladí a v zimě hřeje
Krepové povlečení – dobře izoluje i saje, praktické, nenáročné na údržbu (není třeba žehlit), vhodný do všech ročních období
Flanelové povlečení – dobře hřeje, vyrobené z 100% bavlny vyšší gramáže a spaciální úpravy, hebké na dotek, vhodné do zimních měsíců
Saténové povlečení – lesklý a hebký materiál luxusního vzhledu, chladivé, obvykle není třeba žehlit, vhodné především do letních měsíců
Jerseyové povlečení – pletenina jemnější než satén, používá se hojně také při výrobě prostěradel, vhodné pro všechna roční období
Lněné povlečení – kvalitní materiál dlouhé životnosti, měkké a chladivé, vhodné do letních měsíců a pro alergiky

Rozměry povlečení:

Povlečení na jednolůžko – vhodné pro starší děti a dospělé, vhodné do klasické i manželské postele, povlak na polštář 70 × 90 cm, přikrývka 140 × 200 cm
Prodloužené povlaky – vhodné pro osoby výšky nad 190 cm, povlak na polštář 70 × 90 cm, přikrývka 140 × 220 cm
Povlečení na dvoulůžko (francouzské povlečení) – vhodné pro 2 osoby, povlak na polštář 70 × 90 cm, přikrývka 200 × 220 cm
Dětské povlečení – ideální rozměr do dětských postýlek, povlak na polštář 45 × 65 cm, přikrývka 95 × 130 cm

Motivy povlečení:

Povlečení pro děti – k dostání řada motivů dětských postaviček a hrdinů, 3D povlečení, materiál nejčastěji bavlna, mikrovlákno a krep
Povlečení pro mladé – povlečení stylových designů pro teenagery, materiály všech typů
Povlečení pro dospělé – bohaté barvy a vzory povlečení všech materiálů, lze vybírat dle interiéru nebo sladit s prostěradlem na matraci do postele.

 

DOPRAVA ZDARMA NAD 1500 KČ     

Při objednávce nad 1500 Kč si neúčtujeme poštovné, dopravu budete mít zcela ZDARMA. Stačí vložit vybrané zboží do nákupního košíku, ve kterém se vše automaticky spočítá.

 

 

PŘIJÍMÁME ONLINE PLATBY

Platba předem zdarma. Č.účtu:2701665397/2010

 

          

Kde nás najdete

 

Povlečemevše.cz | © 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz