POVLEČEMEVŠE.CZ
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8:00-16:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 499 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Novinky
10.06.2021
Provoňte si domov
Provoňte svůj domov a nechejte vyniknout atmosféru každého pokoje.  Navození té správné atmosféry vašeho domova můžete podpořit provoněním vůněmi na ... číst celé
08.04.2020
Jaro - oblíbené roční období
Slunce už vstává mnohem dříve a později zachází. Svým příjmeným svitem povytáhlo obilí a pole se tak zazelenala.  K jaru patří jako symbolika žlutá a... číst celé
24.02.2020
Mikroplyšové povlečení
Mikroplyšové povlečení, někdy také nazýváno mikroflanel, je ideální do chladnějšího počasí a to díky svým termoregulačním vlastnostem. Pohlcuje 5x víc... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Seznamte se s “peřinou pro dva”
03.08.2021 Blog
Seznamte se s “peřinou pro dva”
Ve dvou se to lépe táhne aneb dejte sbohem malým peřinám číst celé
Jak prodloužit životnost matrace? Chránič je jistota
16.07.2021 Blog
Jak prodloužit životnost matrace? Chránič je jistota
Jednička za praktičnost, hvězdička za pohodlí. Seznamte se s chráničem matrace číst celé
Jak usnout v horku? Pomůže povlečení i strava
30.06.2021 Blog
Jak usnout v horku? Pomůže povlečení i strava
Vedro a kvalitní spánek. Jde to vůbec dohromady? Máme pro vás tipy, jak se vyspat do růžova i za horkých nocí. číst celé
Zobrazit všechny články

 

 

PROŠÍVANÝ POLŠTÁŘ Premium 70 X 90 CM

Polštář s výplní z dutého vlákna poskytuje mimořádné pohodlí všem milovníkům kvalitního a zdravého spánku. 

Prošití zajišťuje proti posunutí a slehnutí výplně. Povrch polštáře je velmi jemný a prodyšný díky úpravě Mikrofáze.

Vhodný pro alergiky a astmatiky.

Rozměr polštáře:  70 x 90 cm

Hmotnost polštáře:  1300 g

Materiál výplně:  100% polyester

Povrchový materiál:  100% mikrovlákno

Pro zachování kvality vašeho polštáře doporučujeme prát  při maximální teplotě 60°C

 

  

Prostěradla

Dáváte přednost klasickému bavlněnému prostěradlu, elastickému hladkému žerzejovému úpletu, nebo klasice froté? V zimě jistě oceníte příjemnou hřejivost mikroplyšových prostěradel

Vyberte si ze široké nabídky barev, které jinde nenajdete, z materiálů, který Vám bude vyhovovat.

Hledáte kvalitu nebo dostupnou cenu u nás najdete obojí

 

 

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Seznamte se s “peřinou pro dva”
03.08.2021 Blog
Seznamte se s “peřinou pro dva”
Ve dvou se to lépe táhne aneb dejte sbohem malým peřinám číst celé
Jak prodloužit životnost matrace? Chránič je jistota
16.07.2021 Blog
Jak prodloužit životnost matrace? Chránič je jistota
Jednička za praktičnost, hvězdička za pohodlí. Seznamte se s chráničem matrace číst celé
Jak usnout v horku? Pomůže povlečení i strava
30.06.2021 Blog
Jak usnout v horku? Pomůže povlečení i strava
Vedro a kvalitní spánek. Jde to vůbec dohromady? Máme pro vás tipy, jak se vyspat do růžova i za horkých nocí. číst celé
Jak na praní povlečení a svěží ložní prádlo?
18.06.2021 Blog
Jak na praní povlečení a svěží ložní prádlo?
Nic netrvá věčně a pro svěžest nadýchaného povlečení to bohužel platí také. Nebo snad ne? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

 

Povlečení levně | bavlněné povlečení a 3d dětské povlečení 

Pro váš kvalitní spánek je každopádně důležitá jak kvalitní postel a matrace tak neméně důležité je také kvalitní a pohodlné povlečení. 

 

Na našem eshopu povlečemevše.cz můžete vybírat z široké nabídky materiálů, ale i líbivých vzorů a různých materiálů povlečení jak pro malé děti, větší děti tak i pro dospělé a to za přijatelné ceny či přímo výprojedové ceny!

Typy povlečení:

Bavlněné povlečení – kvalitní, odolné, měkké a hřejivé, dobře saje vlhkost, lze prát až na 60 °C, vhodné do chladnějších období
Povlečení z mikrovlákna – složení obvykle 90 % mikrovlákno a 10 % viskóza, savé, vyniká dlouhou životností, snadná údržba, v létě chladí a v zimě hřeje
Krepové povlečení – dobře izoluje i saje, praktické, nenáročné na údržbu (není třeba žehlit), vhodný do všech ročních období
Flanelové povlečení – dobře hřeje, vyrobené z 100% bavlny vyšší gramáže a spaciální úpravy, hebké na dotek, vhodné do zimních měsíců
Saténové povlečení – lesklý a hebký materiál luxusního vzhledu, chladivé, obvykle není třeba žehlit, vhodné především do letních měsíců
Jerseyové povlečení – pletenina jemnější než satén, používá se hojně také při výrobě prostěradel, vhodné pro všechna roční období
Lněné povlečení – kvalitní materiál dlouhé životnosti, měkké a chladivé, vhodné do letních měsíců a pro alergiky

Rozměry povlečení:

Povlečení na jednolůžko – vhodné pro starší děti a dospělé, vhodné do klasické i manželské postele, povlak na polštář 70 × 90 cm, přikrývka 140 × 200 cm
Prodloužené povlaky – vhodné pro osoby výšky nad 190 cm, povlak na polštář 70 × 90 cm, přikrývka 140 × 220 cm
Povlečení na dvoulůžko (francouzské povlečení) – vhodné pro 2 osoby, povlak na polštář 70 × 90 cm, přikrývka 200 × 220 cm
Dětské povlečení – ideální rozměr do dětských postýlek, povlak na polštář 45 × 65 cm, přikrývka 95 × 130 cm

Motivy povlečení:

Povlečení pro děti – k dostání řada motivů dětských postaviček a hrdinů, 3D povlečení, materiál nejčastěji bavlna, mikrovlákno a krep
Povlečení pro mladé – povlečení stylových designů pro teenagery, materiály všech typů
Povlečení pro dospělé – bohaté barvy a vzory povlečení všech materiálů, lze vybírat dle interiéru nebo sladit s prostěradlem na matraci do postele.

DOPRAVA ZDARMA NAD 1499 KČ     

Při objednávce nad 1500 Kč si neúčtujeme poštovné, dopravu budete mít zcela ZDARMA. Stačí vložit vybrané zboží do nákupního košíku, ve kterém se vše automaticky spočítá.

 

PŘIJÍMÁME ONLINE PLATBY

Platba předem zdarma. Č.účtu:2701665397/2010

 

 

Kde nás najdete

 

Kontakty
www.povlecemevse.cz
Marcela / Vendula
Po-Pá 8:00-16:00
Povlečemevše.cz | © 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.