Novinka, bavlněné povlečení Den v Paříži, noc v Londýně

Onyx Svícen tříramenný

Kód: 24-04-0011-50-61-020
Značka: Chanar s.r.o
589 Kč / ks 486,78 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Jedinečná designová dekorace, která díky svému lesku, barevné kresbě a průsvitnosti při prosvícení, navozuje pocit luxusu. Polodrahokam Onyx má také mnoho pozitivních účinků na lidské tělesné i psychické zdraví.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Už od starověku byl onyx považován za polodrahokam a používal se k výrobě šperků a liturgických předmětů. O onyxu se traduje, že poskytuje poučení z minulých chyb a mírní staré životní křivdy, kterými jsme v současném životě ovlivňováni. Dále je onyx označován za kámen poskytující harmonii a vnitřní klid a neposlední řadě přinášející štěstí.

Výrobky z onyxu se vyznačují jedinečnou kresbou, velikostí zrna a širokou paletou odstínů, které se pohybují od světlé, nekonečně mnoha odstínů hnědé, přes zelenou až po černou. Nejvýraznější vlastností onyxu je ale jeho průsvitnost. Podsvícením kamene vznikne krásný efekt, díky kterému vynikne jeho kresba a barvy, proto jsou dekorace z onyxu v domácnostech tak velmi oblíbené.

Balení obsahuje:

  • 1 kus svícnu z onyxu

Rozměry:

  • Výška: 25 cm
  • Šířka 14 cm
  • Váha: 950 g 

Onyx je přírodní materiál a každý produkt z něj vyrobený je naprosto jedinečný. Výrobky se mohou od produktové fotografie mírně lišit tvarem, velikostí, ale hlavně zabarvením. Není jediný kus, který by byl naprosto identické barvy, proto vám nemůžeme poslat úplně stejné zbarvení jako vidíte na fotografii. Do poznámky v objednávce nám ale napište, které zabarvení preferujete a my se vám pokusíme vyhovět. 

Pokud chcete kámen čistit a nabít energií tak, aby vám co nejlépe sloužil, umyjte ho pod proudem vlažné vody a na několik hodin jej vystavte slunečnímu záření. 

  

UPOZORNĚNÍ:

Všechny informace vlivu kamene Onyx na lidský organismus a psychiku, běžně nazývané jako „léčebné vlastnosti“ onyxu, čerpáme z obecně dostupných zdrojů. Jedná se o informace navazující na dávné lidové tradice a zkušeností, které nejsou jakkoliv vědecky ověřeny a rozhodně nenahrazují odbornou lékařskou péči!

Doplňkové parametry

Kategorie: Výrobky z kamene Onyx
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
"); ttq.page(); }(window, document, 'ttq'); ttq.track('ViewContent', {"content_type":"product","quantity":1,"content_name":"Onyx Sv\u00edcen t\u0159\u00edramenn\u00fd","content_id":12174,"content_category":"Dopl\u0148ky, oble\u010den\u00ed \/ V\u00fdrobky z kamene Onyx","currency":"CZK","value":486.77999999999997});